Az idei EFIKOT konferencia 4 szekcióban kínál különböző témájú előadásokat az érdeklődőknek. Kíváncsi vagy, hogy miként pattant ki Somlai Fischer Ádám agyából a Prezi.com ötlete? Mik azok a digitális eszközök, amelyeket egy online marketinges használ? Vagy talán a magyar reklámszakma doyenjének tennél fel egy-két kérdést? Mindez és sok más előadás vár rád a XIV. Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozóján. 

efikot1

Az EFIKOT, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ifjúsági frakciójának (RIF) évente megrendezett eseménye, amely Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozójává nőtte ki magát. Idén március 27-29. között a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi karának épületében akár 20 meghívottnak az előadásából válogathatnak a szakmailag pezsdülni vágyók.

A rendezvény hagyományosan plenáris előadásokkal kezdődik, amelyeket az előző évektől eltérően 4 szekció követ:

  • Leadership
  • Digitális marketing
  • Üzleti protokoll
  • Next generation, avagy az új generáció, ahol 30 év alatti tehetséges személyek beszélnek saját, megélt tapasztalataikról.

Számos magyarországi és erdélyi szakember szólal majd fel, mint Somlai Fischer Ádám, a Prezi.com megálmodója és egyik alapítója; Sas István, a magyar reklámszakma doyenje; Dr. habil. Papp-Váry Árpád PhD, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola általános rektorhelyettese, a Marketing Intézet vezetője; Kosza Aliz, stratégiai tanácsadó; Bánki Tamás, a LinkedIn magyar szakértője; Kepes Ágnes, protokoll tanácsadó; Barabás László, az Accenture solution architect menedzsere.

A konferencia jelmondata: Álmodj. Vállald. Vállalkozz! Az eseményre viszont nem csak az előadássorozatok miatt érdemes ellátogatni, hiszen a Kárpát-medence több területéről érkező résztvevők – magyarországi, vajdasági és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatók – remek lehetőséget nyújtanak a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére.

A konferenciára március 26-ig lehet regisztrálni a rendezvény honlapján.

A RIF – a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) ifjúsági frakciója egy gazdasági-szakmai hálózat, nem csupán közgazdászoknak.